Al jaren ben ik bevriend met Tyara en Jetse. Doordat Tyara en Jetse iemand zochten om
tijdens hun vakantie voor de groente te zorgen, hebben ze mij gevraagd. Ik werk sinds kort
als hovenier nadat ik ruim tien jaar in de horeca heb gewerkt. Na tien jaar had ik het even
helemaal gehad met de horeca en dat terwijl ik jarenlang met veel plezier gewerkt heb.
Ik werk graag met mensen en hou van lekker eten, dan zit je bij de horeca goed.

Mijn ouders hebben jarenlang een eigen restaurant gehad. Mijn moeder was ook veel bezig met nieuwe recepten en ideeën. Ze heeft ook diverse kookboeken geschreven.
Twee jaar geleden hebben mijn ouders het restaurant verkocht en zijn ze in Frankrijk gaan wonen. In Nederland vonden mijn ouders het altijd belangrijk om lokaal hun inkopen te doen om zo de lokale ondernemers te steunen. Omdat je elkaar kent, wil je automatisch goede kwaliteit aan elkaar leveren en dat proef je terug in de producten. Dat lokaal samenwerken zie je overigens nog terug op heel veel plekken in Frankrijk. Ik kom dan ook graag bij mijn ouders in Frankrijk waar nog veel ambachten in het dorp zelf worden uitgevoerd.

Toen Tyara en Jetse weer terug van vakantie waren ben ik eigenlijk gebleven om te helpen.
Ik woon en werk zelf in Woerden en kom dan uit mijn werk naar Stadsakker Gouda zodra ik
de tijd heb. Ik merk dat werken in de buitenlucht mij rust en voldoening geeft.
In de toekomst hoop ik dat we iets kunnen maken voor de mensen die hier langskomen. Een plek om even te gaan zitten en te genieten.
We zitten op een ontzettend mooie plek en er komen veel mensen langs gewandeld of gefietst. Zou mooi zijn als we die kunnen laten meegenieten door bijvoorbeeld een pop-up restaurant neer te zetten.